Om oss

Byggmester Tormod Espelid AS

Byggmester Tormod Espelid AS ble etablert i 1989 av daglig leder Tormod Espelid. Med over 30 års bred erfaring i bransjen kan vi med rette kalle oss en kunnskapsrik og pålitelig byggmester, og er et trygt valg av aktør for alle oppdrag i Bergen og omegn. I tillegg til sentral godkjenning for ansvarsrett innehar vi medlemskap i Byggmesterforbundet og Bergen byggmesterlaug. Vi er også godkjent opplæringsbedrift. Som bedrift leverer vi alltid til avtalt tid, pris og kvalitet – uten ubehagelige overraskelser.

Les mer om vårt tjenestetilbud eller se på våre referanseprosjekter her på nettsiden.

Vår bedrift består i dag av 19 kompetente medarbeidere, og hovedstammen av dem er fagarbeidere som har fullført sin læretid her hos oss. Som arbeidsgiver er vi stolte av vår tradisjon for å fostre opp dyktige håndverkere i egne rekker.

Dette medfører også en garanti til våre kunder: Du kan til enhver tid stole på at våre fagfolk representerer bedriftens gode holdninger og verdier i sitt arbeid.

om byggmester tormod espelid

Spesialist på bedriftsmarkedet

Byggmester Tormod Espelid AS tar på seg oppdrag i privatmarkedet og for offentlige byggherrer – men vi regner oss selv som spesialist på bedriftsmarkedet. Med mange års fokus på dette området har vi opparbeidet oss en variert portefølje referanseprosjekter og et renommé vi er stolte av. Er du ute etter en byggmester som forstår bedriftsmarkedet bedre enn de fleste? Ta kontakt med oss i dag for å komme i gang!