Tilbygg

Tilbygg innebærer utvidelse av en bygnings grunnflate, og hva som er tillatt å gjøre på en eiendom avhenger av gjeldende regelverk for denne eiendommen. Har du planer eller ambisjoner om utvidelse av din bolig eller dine bygg? Byggmester Tormod Espelid AS tilbyr uforpliktende befaring, kyndige råd og en profesjonelt gjennomført byggeprosess uansett størrelsesorden på oppdraget. Vi tar på oss tilbyggprosjekter over hele Bergen og det omkringliggende området – ta kontakt for å se våre prosjekter gjennomført i denne kategorien!

Er du ute etter en byggmester som forstår markedet bedre enn de fleste? Ta kontakt med oss i dag for å komme i gang!

Kontakt oss

Nybygg

Snakk med oss for hyggelig samtale og uforpliktende befaring – Vi ser frem til å hjelpe deg realisere din byggvisjon!

Tilbygg

Byggmester Tormod Espelid AS tilbyr uforpliktende befaring, kyndige råd og en profesjonelt gjennomført byggeprosess uansett størrelsesorden på oppdraget.

Rehabilitering og ombygging

Har du et eller flere bygg som trenger rehabiliteres eller ombygges i Bergen eller det omkringliggende området? Snakk med oss om ditt oppdrag.

Taktekking

Våre løsninger er moderne og tidsbestandige, og vi benytter kun kvalitetsmaterialer fra bransjens mest anerkjente leverandører. Taktekkingsoppdraget ditt er i trygge hender hos oss

Nybygg

Tilbygg

Rehabilitering og ombygging

Taktekking

Ta kontakt for en hyggelig prat, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg!